top of page

Beoordelen

Hoe is uw ervaring?

Dit is het gedeelte waar u een recensie achter kunt laten. We horen graag over uw ervaring.

Zou u ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

Image by Brooke Cagle

Recencies

Erg tevreden over de service: Vanaf het eerste contact, de deskundige ondersteuning bij de keuze vd tegels tot en met het zetten van de tegels door zijn vakbekwame mensen. Erg blij met het resultaat.

Jacqueline Huijs 08-dec-2021

Wat een fijn bedrijf ! Ondanks wat problemen met de levering van de tegels (wat overigs niet aan Ralph tegelzettersbedrijf lag ) Heeft Ralph en zijn medewerkers gezorgd dat ik geen vertraging in mijn planning had ,en kon alles op tijd gezet worden. Tegels super mooi gelegd fijne medewerkers . Ze komen de afspraken na. Wat een prachtig top bedrijf ! Een dikke 10. Raad iedereen Ralph Smits tegelzettesbedrijf aan Nogmaals iedereen hartelijk bedankt !

M. Vermazeren 30-03-2022

Zeer goeie communicatie gehad in de periode voor, tijdens en na dat er werd betegeld. Richie en Ron hebben erg goed hun werk gedaan met de werkzaamheden die ze hebben verricht bij ons en waren altijd in voor een gezellig praatje. Goed vakwerk geleverd!

 Rick Habets

 19-juni-2024

Wij ruiterclub "de Pijts" zijn prima geholpen met het realiseren van ons Miva toilet door tegelwerken Ralph Smits ,welke snelle service en een prima kwaliteit heeft afgeleverd, Onze manege is nu voorzien van een mooie Miva toilet ruimte die gezien mag worden. Bedankt

 P.M.W.J. Boonen

 20-april-2022

bottom of page