top of page

Kernpunten

Enjoy the Difference

RALPH SMITS

Sinds 2006 is Ralph Smits Tegel- en Natuursteenwerken een begrip in het zuiden van Nederland op het gebied van tegels. Op het gebied van het leggen, leveren en verwerken van tegels levert Ralph Smits en zijn team een specialisme van meer dan 15 jaar, waarin kwaliteit, discipline en zorgvuldigheid voor de wens van de klant, hoog in het vaandel staan.

Ralph Smits begon als 15-jarige al bij zijn oom waarin hij de kneepjes van het vak onder de knie kreeg. Op 18-jarige leeftijd werd Ralph beroepsmilitair waarin hij bij defensie in de genie “bouw” gewerkt heeft, onder meer twee uitzendingen in Bosnië.

Nadien werkte hij vijf jaar in een tegelbedrijf, en begon in hij 2006 Ralph Smits Tegel- Natuursteenwerken samen met zijn wederhelft Ellen.

Ralph Smits opende in 2010 ook een showroom, die in 2018 verplaatst werd naar Grubbenvorst waar onze klanten een gedetailleerd overzicht kunnen krijgen voor hun wensen.

In 2007 breidde Ralph Smits het bedrijf uit met een eerste tegelzetter, en nu in 2021 werken we in een gespecialiseerd team van ruim zes ervaren tegelzetters.


SERVICE

Bij Ralph Smits Tegel- en Natuursteenwerken zijn onze kernbegrippen

Vakmanschap

Kwaliteit 

Exclusieve service

De wens van de klant staat centraal; zoals we bij Ralph Smits zeggen: “Enjoy the Difference".

locatie RST.png
bottom of page